Gezelles hersenen in 'Brugge in 100 objecten'

Eind 2020 verscheen het boek 'Brugge in 100 objecten'. Op woensdagavond 12 mei organiseert De Republiek een panelgesprek waarbij het boek wordt voorgesteld en enkele objecten worden toegelicht.

112 11597915391 cover Bruggein100objectenvoorplatv2

Het boek "Brugge in 100 objecten" brengt honderd bekende en minder bekende objecten samen, die belangrijke gebeurtenissen, evoluties of personen uit de geschiedenis van Brugge illustreren, van de vroegste sporen van bewoning tot het begin van de 21e eeuw. De auteurs kijken met een brede blik naar de geschiedenis – politiek, religie, economie en cultuur komen uitgebreid aan bod – met oog voor het dagelijkse leven én voor de grote gebeurtenissen.

Op 12 mei organiseert De Republiek een livestream over "Brugge in 100 objecten". Een mooie aanleiding om het verhaal over Gezelles hersenen - één van de 100 objecten die in het boek aan bod komen - nog eens extra onder de aandacht te brengen.

>> Ontdek het verhaal over Gezelles hersenen

>> Meer info over de livestream "Brugge in 100 objecten"

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.