'Vrouwen van papier' uitgelicht in Meta magazine

In het laatste nummer van Meta, het magazine van VVBAD, wordt 'Vrouwen van papier' uitgelicht als één van de projecten die aan bod komen op 'Informatie aan zee', het tweejaarlijks congres voor informatieprofessionals.

Meta VVP

Els Depuydt, Liesbeth Langouche & Miet Hubrechts zijn op 19 oktober te gast op het congres 'Informatie aan zee'. Tijdens de sessie vertellen archivaris Els Depuydt en medewerker Liesbeth Langouche over het project, het verbinden van de erfgoedwerking met maatschappelijke thema’s zoals gendergelijkheid, het inzetten van data om de genderkloof te dichten in andere omgevingen zoals Wikidata of ODIS, en de verregaande samenwerking met partners en vrijwilligers die hun tijd en kennis delen. Vrijwilliger Miet Hubrechts brengt haar verhaal en dat van Mary Clifford, Engelse immigrant in Brugge en correspondent van Gezelle.

>> bekijk het artikel in Meta

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.