Guido gevonden op straat en in huis

Mensen gingen op zoek naar Gezelle in hun omgeving en stuurden ons het resultaat.

Waar is Guido Jan

Inzendingen

We trokken er op uit op zoek naar Gezelle in Brugge en deden een oproep om "Guido" te zoeken in eigen omgeving. We kregen al een aantal inzendingen binnen. Zo stuurde Katrien ons een foto van een granieten Gezelle-grafzerk, een onderdeel van de installatie Ik spuw op mijn graf van Jan Fabre in Verbeke Foundation te Kemzeke. Hilde vond Gezelle in de velden van ’s Gravenvoeren, Mieke in haar eigen huis en Jan vond Guido bij "het vuurtje"!

Bekijk ze op "Waar is Guido?" (onderaan de pagina)

Gezelle Zoekplaat gekleurd002

Oproep

Ken jij ook plek in of buiten Brugge waar Gezelle aanwezig is? Maak een foto en stuur hem door naar de bib (communicatie.bibliotheek@brugge.be). Je krijgt een berichtje wanneer hij op de website staat.

Speciaal voor deze rubriek tekende de Brugse cartoonist Marec een zoekplaat waar je, naast uiteraard de figuur van Gezelle, nog heel wat elementen zal terugvinden uit Gezelles leven en werk.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.