Gezelle.be op HSN Conferentie Onderwijs Nederlands

Openbare Bibliotheek Brugge presenteert originele invalshoeken en prikkelende werkvormen om Gezelle naar de klas te brengen

Gezelle hoofd Academie

Het digitale belevingsplatform Gezelle.be biedt nieuwe kansen om authentiek bronnenmateriaal in de klas te brengen. Samen met de KU Leuven en de lerarenopleidingen van Vives en Howest, het Poëziecentrum en dichteres Lies Van Gasse ging het educatieve team van de Openbare Bibliotheek Brugge op zoek naar originele invalshoeken en prikkelende werkvormen om Gezelle te integreren in het onderwijsprogramma.

Op vrijdag 20 mei presenteren Els Depuydt (verantwoordelijke Guido Gezellearchief) en Marilyne Watteeuw (educatief medewerker Openbare Bibliotheek Brugge) deze educatieve toepassingen tijdens de HSN-conferentie.

De HSN-conferentie is een jaarlijkse conferentie over het onderwijs Nederlands in alle delen van Nederland en Vlaanderen, en op alle niveaus: primair en secundair onderwijs, beroepsonderwijs, hoger onderwijs, Nederlands voor anderstaligen.

>> ontdek het volledige programma van de conferentie

>> ontdek Gezelle in de klas

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.