Guido Gezelleliederen van componist Joseph Ryelandt in concert te Brugge

In het kader van de herdenking van componist Ryelandt brengen Emilie De Voght (sopraan) en Pieter-Jan Verhoyen (piano) op 29 maart liederen van Guido Gezelle te Brugge.

Joseph Ryelandt cover 002

Ryelandt en Gezelle

Dit jaar herdenkt Brugge de componist Joseph Ryelandt, die 150 jaar geleden in deze stad geboren werd. Ryelandt kende Gezelle persoonlijk, correspondeerde met hem en zette zo'n dertigtal van zijn gedichten op muziek. Eén voor één weten ze de penetrerende blik van de dichtende priester en de statige bewondering voor al wat leeft, ontroerend uit te drukken.
Ben je benieuwd hoe deze liederen klinken ? Emilie De Voght (sopraan) en Pieter-Jan Verhoyen (piano) brengen ze in de Joseph Ryelandtzaal te Brugge op 23 maart.

Bekijk de flyer

Ryelandtzaal orig

Praktisch

DE GEEST VAN GEZELLE, Zondag 29 maart om 16 uur, Joseph Ryelandtzaal, Brugge
Emilie De Voght, sopraan & Pieter-Jan Verhoyen, piano
Organisatie Stedelijk Conservatorium Brugge (www.conservatorium-brugge.be)
€ 10 in voorverkoop / € 12 aan de deur, € 6 in voorverkoop / 8 aan de deur, (-26 & leerlingen conservatorium)

Info & tickets In&Uit Brugge
't Zand 34, 8000 Brugge (open elke dag, 10u - 17u op zon-en feestdagen tot 14u) ticketlijn 070 22 12 12 (ma-vrij van 14u-17u, niet op feestdagen) http://www.ticketsbrugge.be

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.